Snel geld lenen

Zijn geld lenen zonder BKR en snel geld lenen op zichzelf al vrij moeilijk, snel geld lenen zonder BKR is dat helemaal. De goedkoopste manieren om snel geld te lenen zonder BKR worden hier besproken. Echt goedkoop is het niet, hoe sneller de lening des te hoger de kosten. Snel geld lenen moet je alleen in geval van nood doen, een lening afsluiten waar de tijd voor is genomen is altijd goedkoper lenen.

Hoeveel geld wil je lenen?

Als het bedrag dat je wilt lenen niet te hoog is, is het mogelijk super snel geld zonder BKR te lenen in de vorm van een 'mini lening' ook wel flitslening genoemd. De voorwaarden waar tegen geleend wordt bij een flitslening zijn per geldverstrekker enigszins verschillend maar voldoen min of meer aan het volgende:

Het afsluiten van een flitslening kan gebeuren zonder BKR toetsing en zonder BKR registratie.

Snel geld lenen bij je eigen bank

De meest voor de hand liggende optie die toch veel vergeten wordt is om contact op te nemen met je eigen bank en te vragen hoe snel zij jou geld kunnen lenen. Zij beschikken vaak al over de nodige gegevens en omwille van de klantrelatie zullen zij sneller een lening verschaffen dan anderen.

Ook bij snel geld lenen bij je eigen bank geldt weer dat de snelheid afhankelijk is van de hoeveelheid geld die je wilt lenen. Voor bedragen tot 2000 euro is het soms mogelijk de rekening-courant krediet te verhogen. Geld lenen met de verhoging van je rekening-courantkrediet kan in veel gevallen telefonisch worden afgehandeld en is snel beschikbaar.

Nadeel is dat veranderingen in rekening-courant kredieten een BKR Registratie met zich mee brengt en een relatief dure vorm van geld lenen is. Lenen door middel van een rekening-courantkrediet is iets wat je niet structureel moet doen daar is het duur voor. Omdat snelheid geboden is zou een rekening-courantkrediet wel als overbrugging voor een persoonlijk krediet of consumptief krediet kunnen fungeren.

Snel geld lenen met een creditcard

Met een creditcard kun je snel geld lenen zonder BKR als je tenminste al in het bezit bent van een creditcard. Het slimste is om niet het geld te pinnen met je creditcard (vanwege de hoge pinkosten) maar om met je creditcard dat aan te schaffen waar je geld voor wilde lenen. Is dat mogelijk dan is je lening ook niet zo duur omdat creditcard maatschappijen een stuk van hun kosten door verkoper laten betalen. Heb je echt contact geld nodig is pinnen een optie echter zoals gezegd is dit geen goedkope oplossing.

Alternatieven

Snel geld lenen zonder BKR voor grotere bedragen is een stuk moeilijker. Dit komt omdat bij normale geldschieters een leningaanvraag vergezeld moet zijn van de nodige gegevens over degene die het geld wil lenen. Vervolgens gaat alles de malle molen in en gaat er een redelijke tijd overheen voordat je werkelijk geld kan lenen en je hierover de beschikking hebt. Wil je echt snel geld lenen probeer dan ter overbrugging eerst bij familie, vrienden of kennissen te lenen. Gebruik deze lening om tijd te winnen voor het afsluiten van een gewone lening. Het voordeel van meer tijd is dat je jezelf beter kunt oriënteren op de voor jou beste lening en niet het risico loopt door tijdgebrek een veel te dure lening te hebben afgesloten.

Tot slot

Haastige spoed is zelden goed gaat zeker voor snel geld lenen zonder BKR op. Hoe sneller jij geld kunt lenen hoe gunstiger alle overige voorwaarden voor de geldschieter zullen zijn. Hoe sneller de lening hoe duurder de lening. Is men ook nog eens bereid om snel geld te lenen en geen BKR toetsing te doen zal de prijs hiervoor des te hoger liggen.

Snel geld lenen zonder BKR?: